Послуги 

VisaPol — це кваліфіковані спеціалісти, які швидко та якісно підготують необхідний пакет документів для польської  візи. Надаємо безкоштовну консультацію в правильному підборі категорії візи. 

 Багаторічний досвід роботи та підтримка закордонних партнерів дає можливість надавати нам 100%-ву гарантію у позитивному прийнятті рішення косульства по Вашій кандидатурі.

Польська віза

Пропонуємо оформлення документів для отримання візи в Польщу, для громадян України. Швике виконання та гарантія отримання візи. Професійна консультація та візова підтримка
Оформлення робочих та шенген віз до Польщі. Надаємо повний пакет документів за доступною ціною!
- Запрошення від роботодавця;
- Страхівка на весь період;
- Анкета для візового центру;
+38 097 82 00 553
Допомога в пошуку роботи - БЕЗКОШТОВНА
завжди на звязку

Безкоштовна консультація

Надамо фахову консультацію при виборі типу візи.
від 4 до 10 днів

Підготовка пакету документів

Підготуємо легальні документи від надійних фірм для відкриття візи в Польщу.
до 7 робочих днів

Подача документів в ППВА або Консульство РП

Допоможемо в найшвидші терміни подати документи в пункт прийому візових анкет
 

Наші переваги

 

Завжди на зв’язку

Найкращ­­і ­­ціни

Швидке виконання

Гарантія отримання

 
 
 
 

Увага! Працюємо зі всіма регіонами України.

Телефонуйте +38 097 82 00 553 зрадістю відповімо.

 

Додаткові послуги

Назва Опис Терміни Вартість
Робоче запрошення в Польщу
180/365 або 180/180
10-14 днів  50 $ замовити
Бізнес запрошення в Польщу
на 2 роки
1-2 дня
550 грн
замовити
Страхування для любого типу візи
1 день від 50 грн  замовити
 
Візи в польщу: види та цілі призначення Польські візи бувають різних типів залежно від цілей і термінів перебування в Польщі: короткострокова (тип C), транзитна (тип A і B), національна польська віза (тип D). Найбільш поширені польські візи першого типу. Такі візи бувають туристичними, діловими (бізнес-візи) та гостьовими – залежно від мети поїздки. Польські візи бувають як однократними, так і багаторазові (дозволяють необмежену кількість в’їздів до Польщі в рамках дії візи). Віза — це перш за все документ дозвільного характеру, який може представляти собою штамп, спеціальну марку, наклейку або голографічну вставку в паспортному документі. Віза оформлена уповноваженими державними органами конкретної держави являється дозволом на в’їзд особи на територію такої держави на зазначений у візі строк або на транзитний проїзд через її територію протягом відповідного строку.Наявність візи ще не є абсолютною гарантією в’їзду до потрібної вам країни. За наявності у паспортно-візового органу або в органу імміграційного контролю підозри щодо неправдивості задекларованої мети подорожі, власникові візи може бути відмовлено у в’їзді до країни. Окрім наявності візи у паспорті, особа, що в’їжджає до конкретної країни, має виконати також ряд умов, серед яких може бути пред’явлення органам паспортного контролю запрошення, доказів засобів існування (дорожні чеки, готівка, письмова гарантія матеріального забезпечення на час перебування від сторони, що запрошує), медичний страховий поліс. Невиконання однієї з таких вимог може бути підставою відмови у в’їзді іноземця до потрібної країни.Виділяють наступні типи віз:“ Аеропортна” (тип “А”) – дає право перебувати в межах транзитної території аеропорту (тобто без права виходу за її межі)“Транзитна” (тип “В”) – дає право транзитного проїзду по території країни (лише до 5 днів)“Шенген” (тип “C”) – дає право перебувати в країні яка видала візу протягом визначеного терміну, а також з такою візою можна здійснювати поїздки по всій території шенгенської зони“ Національна” (тип “D”) – довгострокова віза, що дає право перебувати тільки на території країни що видала таку візу. Також така віза надає право транзитного проїзду по території інших країн Євросоюзу, та право перебувати у країнах шенген зони до 3 місяці на пів року. Таку візу отримують студенти з України, що їдуть на стаціонарне навчання.Віза шенген або національна віза, може бути видана в наступних цілях (Cel wydania): Нумерація віз отриманих після після 5 травня 2014 року, цілі видачі: Віза видана після 5 травня 2014 року: 01 – видана з туристичною метою; 02 – видана з ціллю відвідину родини або друзів; 03 – видається для участі у спортивних змаганнях; 04 – видається для ведення господарської діяльності; 05 – видається для роботи на протязі терміну, що не перевищує шести місяців протягом наступних 12 місяців, на підставі заяви про намір працювати, зареєстрованих у бюро по працевлаштуванню району; 06 – видається для виконання роботи на підставі інших документів, ніж тих, що зазначені у пункті 5. 07 - видається для культурної діяльності, або участі в конференціях, організованих в рамах культурної діяльності. 08 – видана з метою виконання своїх обов'язків представниками влади іноземної держави чи міжнародної організації; 09 - видається з навчання у вищому навчальному закладі; 10 – видається для участі в професійному навчання (пов’язаному з виконанням професійних обов’язків); 11 – видається для з метою навчання, в іншій формі, ніж вказано у пункті 9 12 – видається з метою викладання (наприклад, у навчальному закладі) 13 - видається з метою наукових досліджень та дослідницьких робіт; 14 - видається з метою лікування; 15 - для воззєднання з громадянином держави-члена Європейського Союзу, держав-членів Європейської асоціації вільної торгівлі (ЄАВТ) - учасниць Угоди про Європейської економічної зони або Швейцарської Конфедерації; 16 - видається для участі в обміні культурної або освітньої програми, програми гуманітарної допомоги; 17 - видається на цілі переселення в якості члена сім'ї репатріанта; 18 - видається на основі карти поляка; 19 - видається з метою репатріації; 20 - видається для використання тимчасового захисту. 21 - видається для приїзду з гуманітарних причин, в звязку з державними інтересами або міжнародними зобов'язаннями; 22 – видаєтьсяя з метою реалізації дозволу на тимчасове перебування по возз’єднання з сім’єю. 23 - видається з іншою метою, ніж зазначеною у пунктах 1-23. Робоча віза до Польщі (С05, D05, D06) Віза використовується для довготривалого перебування за кордоном. Види робочих віз:– національна (180/360 та 360/360)– робоча шенген віза (90/90)Видається на основі запрошення і дає право не тільки на перебування, але й на роботу в Польській Республіці. Маючи у паспорті робочу візу слід обмежитись 4-5 поїздками. Бізнес віза до Польщі (віза для часто подорожуючих) С04 Цей тип польської візи призначений спеціально для бізнесменів, які виїжджають в країну для вирішення ділових питань та налагодження співпраці з польськими підприємствами. Для оформлення потрібне запрошення від польської компанії-партнера та контракт.Бізнес віза може бути від 30/90 до 90/360 –яку кількість днів поставити вирішує консул.Якщо Вам відкрили мінімальний термін, тоді з тим самим запрошенням та контрактом можливо повторно подати на візу.Якщо Ви плануєте часто їздити за кордон та відвідувати інші країни шенгенської зони – Шенгенська бізнес віза саме для Вас.Туристична віза в Польщу (C01)Даний тип візи підходить для тих, хто планує відправитися в турпоїздку в Польщу, і видається тим, хто не має намірів займатися на території країни комерційною діяльністю чи працювати. Термін туристичної візи може бути від 1 до 30 днів. Підтвердженням цілей поїздки в цьому випадку служить ваучер з готелю та підтвердженням броні номера на певний період. Оформлення туристичної візи в Польщу не вимагає особистої поїздки в консульство.Гостьова віза в ПольщуЦей тип візи підходить, якщо в Польщі живуть Ваші родичі або друзі, до яких хотілося б регулярно їздити в гості. Основний документ для отримання гостьової візи – запрошення від приймаючої сторони. Гостьова віза буває тільки одноразовою, і вимагає особистої подачі документів у консульство Польщі. Термін дії такої візи може варіюватися, але не перевищує 90 днів. Іноді набагато простіше відкрити бізнес візу в Польщу на 1 місяць, ніж гостьову на той же період.Коли слід оформляти мультивізу в Польщу?Якщо Ви хочете проводити багато часу в Європі, то оптимальний варіант – польська мультивіза, яка відкриває такі можливості:• право багаторазового відвідування Польщі та інших країн Шенгену в період її дії;• можливість перебувати в Європі від 90 до 180 днів на рік;• можливість самостійно визначати термін перебування в кожній країні Шенгена.